Impressie afbeelding
Het Beatrixgebouw ligt direct naast Centraal Station Utrecht en is daardoor uitstekend te bereiken.

Adres

Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht
MeetUp Beatrixgebouw
(ingang Croeselaan 6)
 

Route

Verkeer vanaf de A2
U volgt Utrecht Centrum, Jaarbeurs. U komt Utrecht binnen via de Fly over en komt uit op de Weg van de Verenigde Naties die overgaat in
de Graadt van Roggenweg. U kunt het beste parkeren op P1. P1 bereikt u door bij de 2e stoplichten rechtsaf te slaan en de borden P1 te volgen. U kunt om de Jaarbeurs Hallen heen rijden zodat u direct naast Entree Oost geparkeerd staat.

Parkeren

Voor een bezoek aan het Beatrixgebouw kun je het beste parkeren op parkeerplaats P1 of P3. Nadat je jouw auto geparkeerd hebt, steek je - ter hoogte van de aanlooproute naar Entree Oost - de Croeselaan over. De entree van het Beatrixgebouw bevindt zich dan recht voor je. In de centrale hal van het Beatrixgebouw vindt je onze receptie, met daarboven het indicatiebord waarop de bijeenkomsten voor die dag zijn aangegeven.

Openbaar vervoer

Het Beatrixgebouw ligt direct naast Centraal Station Utrecht en is daardoor uitstekend te bereiken per Openbaar Vervoer. 

Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’ en houd op de t-splitsing - voordat je met de roltrappen naar beneden gaat - links aan. Je loopt nu de Traverse in, waarna je in de centrale hal van het Beatrixgebouw uitkomt. Hier vindt u onze receptie, met daarboven het indicatiebord waarop de bijeenkomsten van die dag zijn aangegeven.